(FOTO) Sreča v domu nekdanjega smučarja: Leto dni po smrti hčerke z ženo postala starša dvojčkov

A.L.
14.11.2019 10:23

Bode naj bi vedno govoril, da si želi enojajčna dvojčka, ki bi se rodila na njegov rojstni dan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V življenje ameriškega smučarja Bodeja Millerja in njegove soproge Morgan je spet posijalo sonce. Osmega novembra sta postala starša enojajčnima dvojčkoma, njuni imeni pa za zdaj ostajata skrivnost. Nekdanji smučar je na Instagramu že objavil fotografijo, na kateri k sebi stiska novorojenčka. Bode naj bi vedno govoril, da si želi enojajčna dvojčka, ki bi se rodila na njegov rojstni dan, je žena smučarskega asa razkrila v enem od intervjujev. Želja se mu je delno uresničila. Osrečila sta ga enojajčna dvojčka, oba dečka, ki pa sta se rodila nekaj dni po njegovem rojstnem dnevu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4xqe-UgOtV/{/instagram}
Spomnimo, da sta Miller in njegova žena hčerko Emeline izgubila, ko je med zabavo pri sosedih padla v bazen in utonila. Ko so jo rešili iz vode, ji reševalci niso mogli več pomagati in je kasneje umrla v bolnišnici. "Iz lastne izkušnje lahko povem, da se to zgodi neverjetno hitro in nepričakovano," je Miller kmalu po tragičnem dogodku povedal za Today. "Otrok, ki ima manj kot 14 kilogramov, se lahko utopi v 30 sekundah. Vedno, ko greste v tujo hišo, preverite, kako varna je za vašega otroka," je dejala Beck-Millerjeva. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1gr-huAQPb/{/instagram}
Smučarski zvezdnik ima v razmerju z Morgan sina Edwarda Nasha Skana, rojenega leta  2015, hči Emeline Grier pa se je rodila leta 2016, a je lani tragično umrla. Iz prejšnjih razmerij ima Miller še dva otroka, 10-letno hčer Neesyn Dacey in 5-letnega sina Samuela, ki je bil spočet v kratki, trimesečni zvezi z nekdanjo vojakinjo Saro McKenna.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Br0ovLRjHTe/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BaULKyvDwtG/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/qLMogFEDJ9/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta