Pogosta vprašanja
1. Kako naročim spletno izdajo Večera?

Spletno naročilo lahko opravite na spletni strani https://digital.vecer.com.

S tem sklenete naročniško razmerje, ki velja do preklica naročnine.

Plačila lahko opravite na naslednje načine:

  • Plačate lahko s kreditno kartico, mobilnim telefonom in PayPalom.
  • Naročilo za vse spletne pakete lahko opravite prek naše naročniške službe po elektronski pošti na naslov narocnina@vecer.com.

Za aktiviranje izbranega paketa potrebujemo vaše podatke: ime in priimek, naslov, telefonsko številko in elektronski naslov.
Prav tako nas lahko pokličete na telefonsko številko 02 23 53 321.

2. Kako se registriram, si določim uporabniško ime in geslo?
Registrirani uporabnik postanete, ko opravite registracijski postopek na strani https://moj.vecer.com/registracija.
Pri registraciji sledite navodilom na registracijski formi.

Ob registraciji si zapomnite uporabniško ime in geslo, saj ju boste pozneje potrebovali za dostop do svojega računa. Po uspešno opravljenem registracijskem postopku se boste lahko prijavili na spletni strani vecer.com.
3. Pozabil/-a sem geslo, kako dobim novo?
Kliknite gumb “pozabljeno geslo” https://digital.vecer.com/pozabljeno-geslo, izpolnite polje z uporabniškim imenom in kliknite gumb “ponastavitev gesla”. Na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, boste prejeli kodo, ki je veljavna 30 minut. Kodo vnesite v formo, ki se vam odpre na strani https://digital.vecer.com/ponastavitev-gesla, dvakrat vnesite vaše novo geslo in kliknite »potrditev novega gesla«.
Geslo si lahko naročniki spremenite tudi na svojem profilu https://moj.vecer.com/profil.
4. Kje lahko spremenim nastavitve v svojem uporabniškem računu?
Na straneh uporabniškega računa https://moj.vecer.com/profil#uporabniski-podatki lahko spreminjate osebne podatke, ki ste jih izpolnili ob registraciji na spletnem portalu Večer.
5. Kako zamenjam plačilno kartico?
Kartico lahko zamenjate na povezavi https://digital.vecer.com/zamenjava-kartice. Odpre se vam forma, kamor vnesete podatke z nove kartice, in kliknete gumb »potrdi kartico«.
6. Kako se prijavim na elektronske novice?
Prijavo na e-novice lahko opravite na https://www.vecer.com/prijava-na-novice.
7. S katerim paketom lahko dostopam do tiskane izdaje v digitalni obliki?
Do tiskane izdaje dostopate s paketom Premium, ki ga lahko naročite na https://digital.vecer.com. Na tej povezavi najdete tudi opise vseh paketov in možnosti plačila.
8. Kako si namestim aplikacijo na telefon ali tablico?

Če ste uporabnik tablice ali pametnega telefona, uporabite posodobljeno Večerovo mobilno aplikacijo, kjer lahko prebirate časopise in priloge.

Uporabnik Androida: Google Play - Večer aplikacija.
Uporabnik iOS: Apple App Store - Večer aplikacija.
Uporabnik Huaweia: Huawei - Večer aplikacija.
9. Kako lahko prekinem naročnino?
Odjavo lahko pošljete na naslov našega podjetja Večer mediji, d. o. o., Ulica slovenske osamosvojitve 2, 2000 Maribor, po e-pošti na naslov narocnina@vecer.com ali pokličete na telefonsko številko 02/23-53-321. Sporočiti morate naročniške podatke, pod katerimi je sklenjena naročnina (ime, priimek, naslov in e-naslov oz. uporabniško ime), in navesti razlog za prekinitev.
10. Kako lahko dostopam do zaklenjenih člankov na spletni strani vecer.com?
Sklenjeno morate imeti naročnino na paket Večer Plus ali Večer Premium, ki ga naročite na spletni strani https://digital.vecer.com.
11. Kako lahko dostopam do osmrtnic?
Na naši spletni strani in v aplikaciji morate imeti sklenjeno naročnino na paket Basic, Plus ali Premium, ki jo sklenete na spletni strani https://digital.vecer.com.
Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?