Pretresljivo: Po smrti hčerke se je oglasila žena Bodeja Millerja

D.Ži
19.07.2018 10:02

19-mesečna Emeline se je pred dobrim mesecem utopila, zdaj se je o tragediji odločila spregovoriti njena užaloščena mama.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Spomin na srečne čase. Morgan Beck in mala Emeline.
Instagram

Potem, ko je družino in svet pretresla novica o smrti 19-mesečne hčerke ameriškega smučarskega asa Bodeja Millerja, so se užaloščeni Millerjevi zavili v molk. Vse do danes. Prvič po dekličini utopitvi se je oglasila odbojkarica Morgan Beck, Bodejeva žena in na Instagramu napisala nekaj besed, posvečenih materam, ki so doživele podobno grozno izkušnjo.
"Minilo je 37 dni kar sem zadnjič držala svojo deklico. Boga prosim, naj nihče ne občuti bolečine, ki jo sama zdaj čutim. Moje srce je s teboj Nicole Huges, skupaj gremo skozi to potovanje," je napisala Morgan in sporočilo posvetila ženski, ki se ji je utopil sin Levi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BkOlJx3jF4L/?taken-by=morganebeck{/instagram}
Dodala je, da je prav utopitev glavni vzrok otroških smrti med prvim in četrtim letom življenja.  "Govorimo o cepivih, avtomobilskih sedežih, organski hrani,... a ne o največji nevarnosti s katero se soočajo vaši otroci. Tihem ubijalcu. Dovolj je nekaj sekund. Prosim vas, delite ta zapis in dvignite ozaveščenost o tem groznem ubijalci. To je prvi korak k preprečevanju takšnih tragedij," je napisala Morgan.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BjX7Oo1Dlre/?taken-by=morganebeck{/instagram}
Spomnimo. Mala Emeline se je 9. junija utopila v bazenu, medtem, ko sta njena starša bila na zabavi pri sosedih. Igrala se je, v nekem trenutku pa je mama ni več videl v bližini. Skupaj s še eno žensko jo je iskala in videla svojo malčico negibno v bazenu. Skočila je, da bi jo potegnila iz vode, a bilo je že prepozno. "Niti v milijon letih si ne bi mislil, da bomo izkusili takšno bolečino," je takrat napisal Bode Miller. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BaSFJJMDQaw/?taken-by=morganebeck{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BjnTZIKj3OO/?taken-by=morganebeck{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta