Bode Miller izgubil še ne dveletno hči, ki je umrla med zabavo pri sosedu

M.R.
12.06.2018 08:50

V nedeljo se je na zabavi zgodila huda tragedija. V bazenu se je utopila 19-mesečna hči slavnega ameriškega smučarja Bodeja Millerja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Morgan in Bode Miller
Andrej Petelinšek

Bode Miller in noseča žena Morgan sta se udeležila zabave pri svojih sosedih. Pri tem pa je mala Emeline Grier Miller končala v bazenu. Ko so jo rešili iz vode, ji reševalci niso mogli več pomagati in je kasneje umrla v bolnišnici. 
"Najina mala deklica Emmy je preminila včeraj. Nikoli v milijon letih si nisva mislila, da bova kadarkoli izkusila kaj tako bolečega. Ljubezen, luč in njena duša ne bodo nikoli pozabljene. Najina mala deklica je ljubila življenje in ga vsak dan na polno živela," je Miller zapisal na Instagramu. Hkrati pa je v imenu družine prosil za spoštovanje zasebnosti. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bb1rggElWOi/?taken-by=millerbode{/instagram}
Emeline se je paru rodila novembra 2016. Bila je njun drugi otrok, maja 2015 se jima je namreč rodil sin Nash Skan Miller, Emeline pa je zdaj tretjič noseča. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta