Bode Miller po tragični utopitvi hčere: Zgodi se v trenutku

U.P.
28.07.2018 14:48

Smučar Bode Miller in njegova soproga Morgan Beck Miller sta spregovorila o tragediji, ki ju je doletela, vse starše pa posvarila, da naj bodo posebej previdni. Njuna še ne dveletna hči Emeline se je nedavno utopila v bazenu na dvorišču pri prijateljih v Kaliforniji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bode Miller s pokojno hčerko Emeline Grier in ženo Morgan Beck.
Profimedia

Samo pet tednov kasneje sta spregovorila o izgubi in tako apelirala na vse starše, da naj nevarnost utopitve otrok vzamejo zelo resno. "Iz lastne izkušnje lahko povem, da se to zgodi neverjetno hitro in nepričakovano," je Miller povedal za Today. To, da se tragedije zgodijo v čudnih okoliščinah in zaradi neobičajnih razlogov, ne drži, zgodi se v trenutku, je še dodal 40-letnik.
"Otrok, ki ima manj kot 14 kilogramov se lahko utopi v 30 sekundah. Vedno, ko greste v tujo hišo, preverite, kako varna je za vašega otroka," je dejala Beck Miller. Bode Millerja v trenutku, ko se je zgodila nesreča, ni bilo v hiši. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bj7a9xKl7ih/?hl=en&taken-by=millerbode{/instagram}

Padla v bazen in utonila

Miller in njegova žena sta hčerko Emeline izgubila, ko je med zabavo pri sosedih padla v bazen in utonila. Ko so jo rešili iz vode, ji reševalci niso mogli več pomagati in je kasneje umrla v bolnišnici. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bj5vogTFQnD/?hl=en&taken-by=millerbode{/instagram}
Prizadeta starša sta novico o smrti svoje drugorojenke, imata še triletnega sina, oktobra pa pričakujeta še enega otroka, sporočila na družbenih omrežjih, objavila pa še več zapisov o njej skupaj z opozorili za starše v želji, da bi preprečili podobne tragedije.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta