Viole, Iličić in Milec so se odzvali na odhod Šimundže: Kako pa ste v anketi glasovali bralci Večera?

11.10.2024 11:47

Odhod Anteja Šimundže z mesta trenerja Maribora je razdelil mnenje javnosti v Mariboru, večina pa zamenjavi legende kluba ni naklonjena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Viole s sporočilom podpore Anteju Šimundži.
Arhiv Večera

Kmalu po objavi informacije, da je Ante Šimundža po enem letu izgubil službo v Ljudskem vrtu, je skupno fotografijo z nekdanjim trenerjem kluba na svojem Instagram profilu objavil kapetan Maribora Martin Milec. Včeraj se je, kar med reprezentančno akcijo, z objavo dveh fotografij na istem družbenem omrežju na temo spremembe na klopi vijoličastih oglasil tudi prvi zvezdnik ekipe Josip Iličić. Na prvi fotografiji sta bila Iličić in Šimundža nasmejana, na drugi so bili nogometaši vijoličastih in trener, ki so ob koncu lanske sezone prejeli nagrade Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije.

Svoje sporočilo Šimundži so predstavili tudi člani navijaške skupine Viole. "Mi, vijolčne krvi, smo za vedno povezani! Hvala, Ante!" piše na transparentu, ki je izobešen na južni tribuni Ljudskega vrta, na družabnih omrežjih pa so jo delili nekateri pripadniki skupine in zaposleni v klubu.

Viole s sporočilom podpore Anteju Šimundži.
Arhiv Večera

(ODZIVI) Primernejšega ni: Kaj po odhodu Anteja Šimundže menijo nekdanje vijolice?

Jasno podporo Šimundži ste v anketi na spletni strani vecer.com izrazili tudi bralke in bralci Večera. "Ali podpirate potezo turških lastnikov NK Maribor, da zamenjajo trenerja Anteja Šimundžo?" smo vas vprašali. Med 530 glasovi je odgovor "ne" prejel 49 odstotkov, odgovor "Lastniki odločajo. Moti me predvsem način, kako se ravna s klubskimi legendami" je prejel 32 odstotkov glasov, odstavitev mariborskega trenerja pa je podprlo 19 odstotkov vprašanih.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta