(FOTO) V Zagrebu ta vikend razstava Esenca lepote, pri kateri so sodelovali tudi študenti dizajna

D.Ži
11.10.2024 13:39

Razstava, ki so jo postavili v okviru obeležitve 115-letnice delovanja skupine L'Oréal, obiskovalce popelje v svet domišljije, introspekcije in izpraševanja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Razstavljena dela raziskujejo osebni pomen lepote, najboljša pa so predstavljena na razstavi, ki bo na ogled v prihajajočem vikendu - od 11. do 13. oktobra v zagrebški Galeriji HDLU.
L'oreal Groupe

V želji, da bi pojem lepote predstavili kot namen obstoja posameznika, je L'Oréal včeraj v Hrvaškem društvu likovnih umetnikov (HDLU), v Zagrebu predstavil razstavo Esenca lepote, ki predstavlja pregled družbeno-ekonomskih, zgodovinskih in ekonomskih vidikov lepote. V sodelovanju s Šolo uporabnih umetnosti in dizajna Zagreb je znamka v ta projekt vključila študente.

L'oreal Groupe

Njihova dela raziskujejo osebni pomen lepote, najboljša pa so predstavljena na razstavi, ki bo na ogled v prihajajočem vikendu - od 11. do 13. oktobra v zagrebški Galeriji HDLU.

L'oreal Groupe

"Naša odgovornost vodilne skupine v lepotni industriji je promovirati vrednote, ki presegajo površinsko dojemanje lepote. Z inovacijami, pa tudi z akcijami in projekti nenehno poudarjamo, da je lepota pristni izraz posameznika. Verjamemo, da prava lepota izvira od znotraj – iz občutka samozadovoljstva, samozavesti, ki si jo zgradimo, ko se dobro počutimo v svoji koži," je ob odprtju razstave poudarila Vanya Panayotova, generalna direktorica, L'Oréal Adria-Balkan.

L'oreal Groupe

Razstava, ki so jo postavili v okviru obeležitve 115-letnice delovanja skupine L'Oréal, obiskovalce popelje v svet domišljije, introspekcije in izpraševanja, prebuja čute in spodbuja k odkrivanju vsega, kar lepota je, ter pomembne vloge, ki jo lepota ima v družbi.

L'oreal Groupe
L'oreal Groupe
L'oreal Groupe
L'oreal Groupe
L'oreal Groupe
L'oreal Groupe

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta