zadnje objavljene

pogledi

več
Janis Varufakis, nekdanji grški finančni minister in profesor ekonomije na Univerzi v Atenah, Project Syndicate

mnenje

več

Popularno

(VIDEO) TikToku in Instagramu je zavladal nov trend, imenovan "Vanilla Girl". Za kaj pravzaprav sploh gre?

D.Ži
24.01.2023
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

O novem modnem trendu "Vanilla Girl" se zadnje tedne veliko govori. Nič nenavadnega ni, da vsak novi trend, ki je zanimiv zlasti mladim, postane viralen in se začne pojavljati v vsakdanjem življenju. TikTok in Instagram sta pomagala lansirati že nešteto trendov, novi se imenuje "Vanilla Girl". Vaniljevo dekle torej.  

Gre za "estetiko barve vanilije". Ta je zgrajena na luksuznem, udobnem minimalizmu in je usmerjena v določen stil oblačenja. Vaniljast življenjski slog nekatere uporabnice že izdatno predstavljajo na spletu. 

Boho style home office desk table with beige blanket, smartphone with blank screen mockup, cup of coffee, barrettes on white background. Modern feminine workspace top view,Image: 523334483, License: Royalty-free, Restrictions:, Model Release: no
Profimedia

TikTok je ta trend vsilil v smislu poveličevanja nevtralnega in minimalističnega, zelo primeren je tak slog za zimske mesece, ko prijajo mehke, tople in udobne reči.  

Dekleta vse pogosteje nosijo svetle barve (barve vanilje), udobne puloverje, jopice ali svetle hlače. "Vanilla Girl" nosi smetanasta ali bež oblačila.

Cozy homely atmosphere. Female hobby knitting. Yarn in warm colors. Pink, peach, beige, white and green. The beginning of the process of knitting a women's sweater.,Image: 531265112, License: Royalty-free, Restrictions:, Model Release: no
Profimedia

Poudarek ni le na oblačilih, temveč kar na celotnem življenjskem slogu in opremi bivalnih prostorov. Gre za preprostost, ki je s svojimi nevtralnimi, nežnimi odtenki hkrati elegantna.

Tako je tudi pri ličenju. Ličila morate nanesti tako, da boste še vedno videti naravno, sveže in lepo. Polt mora biti sijoča, pričeska pa preprosta in sproščena, a negovana, priljubljeni so mehki valovi ali razmršene fige. 

@juliaverbijx #organizingtiktok #organizedhome #organization #homeoffice #homedecor ♬ original sound - Kameron | Lawyer Influencer
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?