Popularno

Preglavice: Ronaldo in Georgina ne najdeta kuharja, niti za 6200 evrov na mesec

D.Ži
23.01.2023
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Cristiano Ronaldo ima težave pri iskanju kuharja, ki bi kuhal zanj in njegove najdražje na Portugalskem. Vilo, ki naj bi bila dokončana junija, so domačini v šali poimenovali Cristianov dom za upokojence, saj naj bi po nogometni upokojitvi postala njegova glavna družinska rezidenca.

Profimedia

Ronaldo zato išče tudi zaposlene, ki bi stregli njemu in Georgini, med prostimi delovnimi mesti pa je tudi mesto butlerja, ki bo plačan kar 5400 evrov na mesec. Cristiano prav tako še ni našel kuharja.

Ugledni portugalski portal Correio da Manha je za težave pri kadrovanju okrivil muhaste zahteve Cristiana in zaročenke, ki naj bi si želela jesti tradicionalno portugalsko hrano, vsake toliko pa tudi mednarodne specialitete, zlasti suši. Slednji naj bi bi bil nogometnemu superzvezdniku še posebej ljub, saj naj bi v novi kuhinji predvidel prav poseben prostor, ki bo namenjen samo pripravi sušija. 

Čeprav je velik ljubitelj azijske hrane, njegova mama Dolores Aveiro razkriva, da je njegova najljubša jed v resnici bacalhau a bras, gre za tradicionalno portugalsko ribjo jed iz slane polenovke, krompirja in jajc.

Kuharju je pripravljen plačati 6200 evrov na mesec, a se na razpis za to mesto ni prijavil še nihče.

Mnogi se sprašujejo tudi, kako sta se Ronaldo in njegova izbranka znašla sredi kulinarične ponudbe Savdske Arabije, kamor sta se nedavno preselila zaradi Cristianovega prestopa v klub Al Nassr.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?