Popularno

Aljoša Bagola se je po nenavadni izjavi o otrocih v radijski oddaji kar sam posul s pepelom in se opravičil

D.Ži
24.01.2023
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Saša Kovačič

Ljudje vsak dan veliko povemo in napišemo, sploh v času družbenih omrežij. In včasih rečemo tudi kaj, kar ne zveni tako dobro, kot smo pričakovali, ali pa gre za nepremišljeno neumnost. Zgodilo se je tudi marketinškemu guruju Aljoši Bagoli, ki se je nato s pepelom izdatno posul kar sam. 

Gostoval je na Radiu 1 in v pogovoru razpredal o svojem življenju, karieri, izgorelosti in pomembnosti skrbi za duševno zdravje. Nato je postalo malce kontroverzno. "Ko je voditelj moj spomin iz otroštva, kjer pri štirih letih stojim na kuhinjski mizi in ognjevito nastopam z zgodbo o Rdeči kapici, pospremil s komentarjem o tem, kaj bi bilo, če bi otroci dandanes plezali po kuhinjskih mizah, sem v šali bleknil: 'ADHD! Antidepresivi, pomirjevala!'" se na svojem Facebook profilu spominja Bagola. In dodaja: "Ker se ob vsakršnem posmehovanju ali omalovaževanju surove stiske izgorelosti vsakič zdrznem, bi moral biti do staršev, otrok, posameznikov in prizadevanj strokovnjakov, ki se vsak dan soočajo z izzivi na področju duševnega zdravja, bolj sočuten. Vsem, ki sem jih s svojo opazko morebiti vznemiril ali prizadel, se zato opravičujem."

Mnogi menijo, da je priznati napako nekaj kar danes preredko naredimo, zato njegovo opravičilo pozdravljajo in sprejemajo, ne manjka tudi tistih, ki menijo, da živimo v času pretirane politične korektnosti in prevelike občutljivosti.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?