Popularno

(FOTO) Se spomnite Demetre Malalan, zmagovalke šova X Factor? Danes je verjetno ne bi več prepoznali

A.L.
21.01.2023
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Gotovo se spomnite Demetre Malalan, ki je kot najstnica stopila na oder slovenske različice priljubljenega glasbenega šova X Factor in zmagala. Od njene zmage mineva že deset let, pot pa je postavno Demetro odpeljala stran od mikrofonov.

Po zmagi v šovu je najprej posnela več pesmi in jih zbrala tudi na svojem prvencu Danes si tu. Kmalu za tem se je preselila v tujino in glasbeno kariero obesila na klin. Kot je razvidno z njenega Instagram profila, danes živi v Amsterdamu, kjer se posveča predvsem modi.

Sledilce tako rada razvaja z dovršenimi modnimi kreacijami. Kot kažejo fotografije, se še vedno pogosto vrača tudi v domači Trst.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?