(FOTO) Sneg? Kje neki! Lepa slovenska pevka te dni uživa na eksotičnem otoku in zapeljivo pozira v kopalkah

D.Ži
24.01.2023 11:28
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ko smo že mislili, da se ji je jugovzhodna Azija zamerila, potem ko je sredi najbolj živčnega pandemičnega obdobja zaradi pozitivnega testa na Tajskem sama pristala v karanteni, se je Gaja Prestor tja vrnila. Medtem ko se v domovini naše lepe pevke in spletne vplivnice te dni spopadamo z mokro in depresivno zimo, je sama raje izbrala sonce, morje in palme.

Odpotovala je na rajski tajski Ko Pangan, od koder se preko Instagrama redno javlja svojim sledilcem. Z nami deli fotografije slastnih jedi, s katerimi se tam razvaja, bujno zelene narave in ... sebe. Kar nekaj zanimivih kopalk smo v zadnjih dneh že videli na njej.

Težko bi se odločili, katere so nam bolj všeč. Simpatične so črne bikinke, ki lepo poudarijo njeno postavo, seksi so tudi zelene, v katerih se je udeležila nočne zabave na plaži. Srečni dnevi za nadarjeno mlado glasbenico, in ne manjka tistih, ki ji sporočajo, da bi ta kratek obisk v raju radi delili z njo. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta