(FOTO) Globlje ne gre: Slovenska pevka nekoč bila bitko z odvečnimi kilogrami, danes samozavestno razkazuje dekolte do popka

A.L.
30.07.2021 03:38
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrian Pregelj

Imamo ga! Najgloblji dekolte tega poeltja, namreč. Mlada pevka Gaja Prestor, ki ji na Instagramu sledi več kot 62 tisoč ljudi, letošnji dopust preživlja na grškem Mykonosu. Ta je letos postal ena najbolj priljubljenih destinacij med ljudmi z vsega sveta, obiskujejo ga tudi mnogi zvezdnki.

Zdaj se tam mudi tudi 21-letna Gaja, ki sledilce redno razvaja s fotografijami v in ob bazenu, vso pozornost pa je ukradel njen dekolte. Ni skrivnost, da je imela postavna temnolaska nekoč veliko težav s samozavestjo in odvečnimi kilogrami. Danes o tovrstnih težavah ni sledi, jasno je, da za svojo postavo redno skrbi, poletje pa je čas, ko to lahko pokaže tudi svetu.

Zdaj so na Mykonosu nastale fotografije v kopalkah, na eni od njih Prestorjeva pozira v zares globokem dekolteju, ki so ga pohvalili tudi oboževalci.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?