(FOTO) Tako zapeljive Gaje Prestor še nismo videli. Pozirala je v črnih čipkah in zelo prosojnih spodnjih hlačkah

D.Ži
10.10.2022 09:16
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Prav nič nenavadnega ni, da je Gaja Prestor tako vsestransko priljubljena. Je izjemno nadarjena mlada pevka, izkazala se je v vlogi televizijske voditeljice, hkrati pa je zelo atraktivna ženska. Skozi leta je vplivnica, ki ji sledi več kot 73 tisoč ljudi, njeni spoti pa na na YouTubu nabirajo na tisoče ogledov, že večkrat spregovorila o samopodobi in svetovni obsedenosti z vitkostjo. Tudi sama se je morala prebiti skozi te preizkušnje in, kot danes radi rečemo, najti boginjo v sebi.

Našla jo je, njen instagram pa je poln noro zapeljivih fotografij, ki jim je pravkar dodala še najbolj vročo od vseh. Gaja se je namreč fotografskemu objektivu nastavila v zelo prefinjenem črnem spodnjem perilu. Sedla je na stol, se naslonila in ... zgodila se je seksi čarovnija.

Gaja je tokrat stavila na črne čipke - prosojen nedrček z izvezenim cvetličnim vzorcem, prosojne hlačke z visokim pasom in črne samostoječe nogavice, ki so dobro objele njene lepe noge. Čeprav je pozirala v spodnjem perilu, je na fotografiji ohranila veliko mero damskosti. Oboževalci so navdušeni in jo zasipavajo s komplimenti ter emotikoni v podobi plamenov. Se strinjamo, zelo zelo vroče.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?