(FOTO) 21-letna Gaja Prestor nadela miniaturni bikini in zapeljivo pozirala sredi dubajske plaže

A.L.
24.11.2021 07:42
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pred nekaj dnevi na rdeči preprogi v Budimpešti na podelitvi evropskih MTV-nagrad, danes že v Dubaju. Življenje 21-letne pevke Gaje Prestor, ki ji na Instagramu sledi več kot 64 tisoč ljudi, je vse prej kot dolgočasno. Na skoraj vsakem koraku so preko fotografij, ki jih deli na družbenih omrežjih, tudi njeni oboževalci.

Tokrat se je Celjanka oglasila iz Dubaja, kjer si je očitno privoščila nekajdnevni oddih. Da ni sramežljiva, zdaj že vemo, zato ni presenečenje, da je sredi dubajske plaže odvrgla oblačila in pozirala v miniaturnem bikiniju. V samo nekaj urah je zbrala več tisoč všečkov, sledilci pa ji sporočajo, da je videti izvrstno.

Sicer pa ni skrivnost, da je imela postavna temnolaska nekoč veliko težav s samozavestjo in odvečnimi kilogrami. Danes o tovrstnih težavah ni sledi, jasno je, da za svojo postavo redno skrbi, ko je priložnost, pa rezultate zdravega življenjskega sloga rada pokaže tudi svetu.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?