(FOTO) "Zdaj doživljava pekel": Znano Slovenko odpeljali z rešilcem, zaradi covida obtičala na Maldivih

A.L.
26.01.2022 10:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Mauritius, Tajska, Maldivi ... Slovenske vplivnice v teh dneh množično potujejo po sanjskih destinacijah. A marsikateri ne gre vse po načrtih. Najprej je na Tajskem zaradi okužbe s covidom obtičala Gaja Prestor, zdaj je svojo dramo na Maldivih sledilcem opisala še vlogerka Eva Centrih, znana tudi pod imenom Evina lepotilnica.

Zapletlo se je tik pred odhodom nazaj v domovino. "Ko sem stopila na balkon, sem se slabo počutila. Vrtelo se mi je, bila sem vsa mravljinčasta, slabo mi je bilo," je svoje slabo počutje opisala Ljubljančanka. V naslednjem trenutku je izgubila zavest, odpeljali so jo v bolnišnico, od koder so jo poslali še na testiranje. To je pokazalo pozitiven rezultat, s tem so se počitnice za Evo in njenega partnerja zaključile na najslabši možen način.

"Prvih deset dni je bilo top, zdaj pa doživljava pekel. Čaka naju sedem dni izolacije in premestili so naju v drug hotel ..." opisuje težke trenutke na Maldivih. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?