(FOTO) Slovenska pevka v miniaturnem bikiniju kliče poletje in dviguje temperature. To ji sporočajo sledilci ...

A.L.
08.01.2023 09:05
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Profil mlade pevke in spletne vplivnice Gaje Prestor je te dni poletno obarvan. Kot kaže, lepa 22-letnica pogreša visoke temperature in tople kraje, zato je s svojimi spletnimi sledilci delila utrinek s potovanja na grški Santorini. S poziranjem v miniaturnem bikiniju je navdušila svoje sledilce, ki ji sporočajo, da je videti naravnost čudovito. 

Gaja z oboževalci danes rada deli tudi misli o zdravem načinu življenja, sicer pa ni skrivnost, da je imela postavna temnolaska nekoč veliko težav s samozavestjo in odvečnimi kilogrami. Danes o tovrstnih težavah ni sledi, jasno je, da za svojo postavo redno skrbi, ko je priložnost, pa rezultate zdravega življenjskega sloga rada pokaže tudi svetu.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?