(FOTO) Kdo je noro čedna 21-letna igralka, ki je na premieri nove uspešnice ukradla skoraj vso pozornost

D.Ži
17.03.2023 12:03
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rachel Zegler je na premieri bila naravnost čudovita.
Profimedia

Rachel Zegler je ukradla večino pozornosti na losangeleški premieri filma Shazam: Bes bogov. 21-letna hollywoodska igralka se je pojavila v svetlo modri kreaciji, okrašeni s kamni in prozornimi koraldami, pozirala je ob svojem šest let starejšem fantu, igralcu Joshu Riveri.

Rachel Zegler in njen Josh Rivera
Profimedia

V filmu igra Antheo, eno od treh boginj. Pred tem je za Variety pokomentirala svojo vlogo. "Igram najmlajšo od treh sester boginj. Film je zelo zabaven in navdušena sem. Komaj čakam, da končamo s snemanjem," je povedala.

Kolumbijsko-poljska igralka je zaslovela pred petimi leti, ko je na twitterju objavila priredbo pesmi Lady Gaga in Bradleyja Cooperja Shallow. Posnetek je postal viralen, tako da je dosegel slovitega režiserja Stevena Spielberga, na čigar avdiciji se je kasneje pojavila.

Čez tri leta je prejela zlati globus v kategoriji najboljše igralke, naslednji film, v katerem bo nastopila, pa je Sneguljčica, v kateri igra glavno vlogo.

Profimedia

Na instagramu ima trenutno 873.000 sledilcev, s katerimi deli trenutke iz zasebnega in poklicnega življenja.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?