Zvezdnica slovenskega Sanjskega moškega objokana na stranišču nakupovalnega središča. Kaj se je zgodilo?

D.Ži
31.01.2023 11:37
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Če ste spremljali zadnjo sezono slovenskega šova Sanjski moški, potem vam je markantna Maja Grintal zagotovo ostala v spominu. Samozavestna seksologinja, ki se je znala tudi odlično tepsti z blazinami. No, v precej bolj ranljivi luči so jo pred dnevi doživeli njeni sledilci na Instagramu, ki jih je presenetil story, v katerem je glasno jokala kar na stranišču znanega nakupovalnega centra.

Sledilce je močno zaskrbelo, da se je pogumna Maja znašla v hujši stiski, da se ji je zgodilo nekaj strašnega in da jo je nekdo prizadel. No, v resnici ni bilo tako hudo. Čedna temnolaska si je le s prijateljicami ogledala nov film Avatar, katerega zgodba jo je ganila do solz. Ni se jih trudila zadržati.

"Ne vem, kaj mi je Avatar naredil, ampak naredil je zelo, jokam na wc-ju," je zapisala v Instagram zgodbi. Njene solze so mnogim pritekle do srca. Nenavadno čustven prizor je nato še podrobneje pojasnila. 

"Tri leta nazaj v življenju ne bi mogla potočiti solze v dvorani, polne ljudi. Že samo to, da me je kdo videl, da imam solzne oči, me je bolelo," je dejala. Lepo, da danes svojim čustvom pusti na plano, kar duši zagotovo dobro dene. Film pa je očitno vreden ogleda.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?