(FOTO) Zima nima možnosti! Lepa voditeljica Pop TV sredi minusa zažiga v vročih rdečih kopalkah

D.Ži
07.02.2023 11:43
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pop Tv

Mrzlo? Minus? Ne, če ste Tara Zupančič. Čedna voditeljica, ki smo jo gledali v šovu Zvezde plešejo, nato pa še v Kuhinji na kolesih, te dni na svojem instagramovskem profilu kar žari in v nas prebuja spomine na svoj čas zelo seksapilno in poletno razgreto serijo Obalna straža.  

Ena naših najbolj mičnih televizijk je s svojimi sledilci delila atraktiven kolaž, v katerem blesti v živordečih enodelnih kopalkah, ki lepo poudarjajo njeno manekensko postavo. Očitno so tudi njene misli sredi zime ušle k poletju. Navdušeni nad videnim so tudi njeni spletni sledilci, ki ji sporočajo, da je zelo seksi. Zasipali so jo z emotikoni v podobi ogenjčka. Se strinjamo, lepa Tara dobesedno gori, njene slike pa prijetno grejejo tudi nas. Morda je koga celo rešila pred ozeblinami. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?