(FOTO) Uau, Anamaria! Dončićeva punca presenetila z zelo svežim in zapeljivim slogom. Ste opazili detajl na jakni?

D.Ži
21.02.2023 10:23
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Luka Dončić in Anamaria Goltes veljata za enega najbolj povezanih in simpatičnih parov na športni sceni.
Profimedia

Ostajata eden naših najljubših in najbolj simpatičnih slavnih parov, tudi zato, ker sta tako povezana in usklajena. Anamaria Goltes za Luko Dončića goreče stiska pesti in ga, če je to le mogoče, kot najbolj predana navijačica bodri s tribun. Tudi tokrat se je udeležila košarkarske tekme. Oba sta dala vse od sebe, on na igrišču, ona med gledalci. Čedna Slovenka vedno pritegne  veliko pozornosti, večkrat jo ujame tudi kamera.

Mnogim je všeč njen modni slog, ki je mladostno sproščen, navihan in okusno zapeljiv. Tokrat je stavila na džins, ki ji zelo pristoji. Vedno je v modi, trenutno tudi v obliki jaken. Frajersko jakno iz svetlega džinsa z Dončićevo številko 77 je dopolnila s šik črno torbico in črno-belimi supergami. Všeč nam je tudi njeno nevsiljivo ličenje, ki je zmeraj zelo naravno.

Tokrat je sicer izbrala strastno rdečo šminko. Anamaria, ki je na svojem instagramovskem profilu mnogim v modni navdih in prava mala gurujka zdravega življenjskega sloga, je res v dobri formi. S svojimi spletnimi sledilci, ki jih je več kot 171 tisoč, redno deli utrinke iz svojega zasebnega življenja, pa tudi modne podvige. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?