(FOTO) Tanja Žagar osupnila v eni najbolj dekoltiranih oblek do zdaj. Razporkom ni videti konca ...

D.Ži
07.03.2023 10:46
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tanja Žagar s sledilci redno deli utrinke iz svojega zasebnega življenja, tu in tam pa jim privošči tudi kak modni posladek.
Arhiv Gong Records

Oboževalci imajo Tanjo Žagar radi v vseh podobah. Ker ena naših najbolj priljubljenih pevk zelo skrbi za svoje spletne sledilce, na družbenih omrežjih redno objavlja fotografije iz svojega zasebnega življenja. V zelo sproščenih opravah smo jo videli že med sprehodi, čiščenjem, kuho, vznemirjenje pa seveda naraste, ko se pokaže v kateri od svojih glamuroznih odrskih oprav. 

Tokrat si je Tanja privoščila zvrhano mero blišča, saj je za nastop izbrala obleko barve starega zlata. Že tkanina je zelo izstopajoča, svoje pa dodata še dva več kot drzna izreza - radodarno globok dekolte, iz katerega so pevkini čari kar prekipevali, in nagajiv stranski razporek, ki nagajivo razgalja nogo.

Tanja je v tej opravi pravi posladek za oči. Obleko je dopolnila z markantnimi uhani in ljubkimi čeveljci z visoko peto. Sledilce je povabila tudi na koncert, na katerem bo v Krškem nastopila s Klapo Šufit. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?