(FOTO) Najbolj osovražena influencerka se umika z družbenih omrežij. Očitali so ji, da je slaba mati in lažnivka

05.10.2021 08:51
Acacia Kersey je ocenila, da je njeno življenje zaradi negativnih spletnih komentarjev dovolj uničeno. Svojima dvema milijonoma sledilcev maha v slovo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Spletna vplivnica Acacia Kersey je na Instagramu zapisala, da se umika z družbenih omrežij. Tuji mediji so jo v zadnjih letih označili za eno najbolj osovraženih ljudi na YouTubu, Tumblrju in Instagramu.

Acacia je pripravila dolgo objavo na Instagramu, kjer ji sledita dva milijona ljudi, in priznala, da so k odločitvi prispevali negativni komentarji, ki so po njenih besedah ​​prevladali nad pozitivnimi.

"Zapuščam vlogo vplivnice. Ta je naredila ogromno škode mojim odnosom, moji finančni stabilnosti in pogledu na svet. Strah me je obdržal tukaj. Strah pred tem, kaj bi se zgodilo, če bi nehala služiti denar, strah, da svetu ne bi ničesar ponudila, strah, da bom brez tega nihče ... Izčrpana sem, večino svojega življenja sem bila na mestu, na katerem nisem hotela biti, in sprejela sem veliko odločitev, kakršnih verjetno ne bi več," je zapisal Acacia.

"Moje novo življenje se začenja stran od družabnih medijev. Ta odločitev je bila ena najtežjih, kar sem jih kdaj morala sprejeti, hkrati pa pomeni boljše življenje zame in mojo družino. In kdo ve, morda se bom nekega dne še vrnila, vendar preživetje moje družine ne bo odvisno od družbenih omrežij. Čas je, da grem naprej. Odjavite se," je dodala.

Acacia je v sedmem razredu odprla profil na omrežju Tumblr in kmalu postala priljubljena. Tuji mediji pišejo, da so jo mnogi obsojali zaradi njenih objav. V enem od člankov so jo opisali kot "dekle, ki je hitro vstopalo v ljubezenske odnose, se pretvarjalo, da se je samopoškodovalo, in zlorabljalo hišne ljubljenčke."

Njeno življenje se je spremenilo, a njeni sledilci niso obupali. Označili so jo za razuzdano in neurejeno najstnico, kasneje pa so jo kritizirali, da je slaba mati. Acacia se je zdaj odločila temu narediti konec in se umakniti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta