(FOTO) Na Korčuli se sonči ena najbolje plačanih manekenk. Pozirala je tudi v vročih kopalkah

16.08.2021 10:25
Atraktivna Cindy Bruna, sicer dobra znanka PSG-jevih nogometašev, te dni s prijatelji uživa v Dalmaciji.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Francoska manekenka Cindy Bruna svoj letni dopust preživlja na Hrvaškem, odpotovala je na letos izjemno priljubljeno Korčulo. Na Instagramu, kjer ji sledi več kot milijon ljudi, je objavila tudi nekaj dalmatinskih utrinkov, med njimi posnetek, ki je nastal na jahti. 

"S Hrvaške vam pošiljam ljubezen. Vsem želim lep dopust," je napisala Cindy in na Korčuli pozirala v kopalkah. Družbo med dopustom ji delajo prijatelji, med njimi je tudi spletna lepotna vplivnica Nabilah Harron in modni oblikovalec Mickael Carpin. Nabilah naj bi se, če gre verjeti tabloidom, zaradi ljubezni iz Južnoafriške republike preselila na Hrvaško. 

Francozinja je tesna prijateljica z velikimi nogometnimi zvezdniki PSG-ja, tudi z Neymarjem in Kylianom Mbappejem, s katerima se pogosto fotografira za družabna omrežja. 26-letna Cindy je svojo manekensko kariero zagnala pri 16-ih. Sodelovala je na modnih revijah znamke Victoria's Secret in krasila naslovnice številnih revij. Prebila se je celo na Forbesovo lestvico 30-ih najbolje plačanih manekenk, mlajših od 30 let. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta