(FOTO) Ana Klašnja pošilja pozdrave v bikiniju, Luka Pahor v družbi svoje izbranke ... Kje in kako dopustujejo znani Slovenci?

A.L.
16.07.2021 09:02
Poletje je čas, ko slovenski estradniki na družbenih omrežjih radi pokažejo, kje dopustujejo. Tudi letos ni nič drugače. Nekateri med njimi so izbrali preverjene destinacije, drugi odkrivajo nove, tretji ostajajo skrivnostni in lokacije ne razkrivajo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Lepa balerina Ana Klašnja je nadela pisan bikini in sledilcem poslala pozdrave z neznane lokacije.

Luka Pahor, sin predsednika Boruta Pahorja, poletje preživlja s svojo izbranko Tiso. S sledilci je delil nekaj skupnih utrinkov ...

Igralka Iva Krajnc Bagola si je privoščila družinski oddih v družbi moža Aljoše Bagola in njune hčerke Sofie.

Tomi Meglič redko deli utrinke iz zasebnega življenja. To poletje je očitno čas, ko je naredil izjemo in pokazal, kako uživa na morju. Pod fotografijo je zapisal: “Imam svoj del morja … Imam svoj kos neba … In diham … S polnimi pljuči …” 

Spletna vplivnica Lara Koren Nastran si je tik pred prihodom tretjega otroka privoščila družinski oddih na Hrvaškem.

Tudi nekdanja mis, danes pa spletna vplivnica in ljubiteljica mode Tjaša Kokalj Jerala to poletje ni izpustila oddiha ob vodi.

Pevka in podjetnica Tinkara Fortuna letos že tradicionalno z družino dopustuje v Savudriji. Sledilcem je poslala spletno razglednico, na kateri ob sončnem zahodu pozira v objemu moža.

Maja Malnar je z milijonom sledilcev na Instagramu gotovo ena najuspešnejših slovenskih vplivnic. Zaradi svojega dela vse leto uživa na atraktivnih lokacijah po vsem svetu, nedavno se je razvajala na grškem Mikonosu.

Tudi vedno nasmejana Alya dobro izkorišča poletne dni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta