Spletna vplivnica se je povzpela na vrh pečine in umrla med snemanjem selfija

M.R.
14.07.2021 16:32
Inlfuencerka je umrla, ko je želela posneti selfi na skalni pečini nad slapovi. Umrla je v soboto okoli 11. ure, ko je bila s tremi prijateljicami na izletu v parku Ha Pak Lai.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

32-letna Sofia Cheung je skušala posneti selfi nad slapom Ananas v parku, ki je priljubljen med lokalnimi planinci, pri tem pa je izgubila ravnotežje in padla v pet metrov globoko brezno.

Njene prijateljice so takoj poklicale prvo pomoč, ki je bila hitro na kraju in jo je odpeljala v bolnišnico, kjer pa je umrla. 

Sofia Cheung je pogosto objavljala fotografije, na katerih je pozirala na robovih strmih skalnih previsov, pri tem pa je sporočala ljudem, da mora biti življenje zabavno in ne neumno. 

Sicer pa to ni prva zvezda družbenih omrežij, ki je umrla med fotografiranjem. Pretekli teden je umrla Indijka, ki je prav tako skušala posneti selfi v bližini slapov. 

Ameriške oblasti so že pred dvema letoma opozorile pohodnike, da je snemanje selfijev v divjini lahko nevarno. To so storile po tem, ko je junija 2019 v globino omahnila ženska, ki je skušala v kalifornijskem parku Emerald Bay narediti popoln posnetek.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta