(FOTO) 21-letna slovenska vplivnica pozirala v izjemno vročem bikiniju in dvignila temperaturo

27.09.2021 09:10
Na instagramovskem zidu čedne Gaje Prestor je še vedno poletje. Pevka in voditeljica se je spomnila počitnic v Grčiji.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet TV

Gaja Prestor je mlada ženska, a polna talentov in čarov. Na instagramu zapeljivi 21-letnici sledi več kot 63 tisoč ljudi in skoraj ne mine dan, ko jih karizmatična vplivnica ne bi razveselila s kakšnim atraktivnim posnetkom.

Vemo, da je dobra pevka, ki je s svojim petjem na YouTubu zbrala že več sto tisoč ogledov, videli smo jo tudi na Emi, dobro se je znašla tudi v vlogi voditeljice oddaje Vau na Planet TV, kjer jo je sedaj zamenjala Sanja Grohar. V teh že zelo jesenskih dneh pa je Gaja svoje spletne sledilce razveselila s konkretno dozo sredozemskega sonca.

Objavila je namreč fotografijo, na kateri jo vidimo v zelo drznih kopalkah. Nastala je med njenimi počitnicami na prestižnem grškem Mikonosu in gre za spomin.

Kot je pojasnila Gaja, se je spominom predala, ker pač nima objaviti nič novega. Dodaja, kako že komaj čaka, da se naslednje leto na otok vrne. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta