(FOTO) Jennifer Aniston je pozirala brez oblačil in pokazala, kako je videti nenaličena. Oboževalci so vzhičeni ...

D.Ži
18.01.2022 06:00

Hollywoodska zvezdnica se te dni pritožuje nad izrazito vlažnim vremenom, ki uničuje njeno pričesko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Hollywoodska igralka Jennifer Aniston je ena tistih zvezdnic, za katere pravijo, da se starajo kot dobro vino. Vsako leto je le še boljša, njena atraktivnost je brezčasna, ne pa tudi povsem stvar naključja, saj za svoj videz trdo gara. 52-letnica se tu in tam oglasi tudi na družbenih omrežjih, a ni prav zelo radodarna z utrinki iz svojega zasebnega življenja. Tokrat je svoje sledilce, ki jih  je skoraj 40 milijonov, razveselila s posnetkom, na katerem se je pokazala povsem brez ličil in z zelo domačno pričesko. Njeni razmršeni lasje so posledica vremena. Jennifer se je v objavi namreč pritožila nad vlago v zraku, ki je močno načela njeno pričesko. Mnogi sledilci, predvsem pa sledilke, so se s štrenastimi in nakodranimi lasmi poistovetili.  

Bolj kot pričeska je pozornost pritegnil njen obraz. Nič na njem ne kaže, da je abraham že za njo. Negovana, napeta, nenagubana in zelo seksi je. Ni ostalo neopaženo, da je med poziranjem bila ovita zgolj v brisačo, pod katero očitno ni nosila ničesar. 

"Ja, naravni kodri", "To se imenuje seksi pričeska", "Iskreno, zaljubljen sem", "Izgledaš fantastično", "Prelepa si", "Srce mi je začelo hitro biti", "Kakšna kraljica", "Tvoji lasje, tvoj obraz, da se zaljubiš", "Zakaj si tako lepa", "Definicija popolnosti", "Jen, lepoto si izumila, kajne", "Najlepša ženska na planetu" so v komentarjih vzhičeni njeni oboževalci.

Ironično je, da je Jennifer lani lansirala lastno kozmetično linijo, ki je namenjena negi las. Znamko LolaVie je javnosti predstavila s serijo črno-belih seksi fotografij, na katerih so vsi občudovali njen mladosten videz. Pozirala je v elegantnih oblačilih, najbolj pa je navdušila črna oprijeta obleka z globokim izrezom in belim krilom z razporokom skoraj do pasu.

Zvezdnica serije Prijatelji lahko svojo vitko postavo v šestem desetletju pripiše tudi zdravi prehrani, redni vadbi in uživanju kolagenskih prehranskih dodatkov. "Mislim, da so naša telesa lepa in da bi jih morali slaviti ter se v njih dobro počutiti ne glede na starost. Ne smemo se jih sramovati," je sklenila v intervjuju pred nekaj leti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta