Jennifer Aniston povsem iz sebe: Ne bom posvojila deklice iz mehiške sirotišnice!

D.Ži
15.04.2021 10:45
Po govoricah, da bo junija postala mama, je hollywoodska zvezdnica sporočila, da se po spletu širijo informacije, ki ne držijo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Bila je naravnost čudovita novica, ki je razveselila milijone oboževalcev hollywoodske zvezdnice Jennifer Aniston. Iz ZDA je po spletu zakrožila informacija, da je igralka med snemanjem novega dela kultne serije Prijatelji soigralcem razkrila, da bo junija posvojila deklico iz mehiške sirotišnice, ki ji že dolgo finančno pomaga. Bilo bi neskončno ganljivo, če vse skupaj ne bi bilo laž.

Medtem se je oglasil Jenniferin tiskovni predstavnik in sporočil, da ne gre za resnične informacije in da Jennifer posvojitve ne načrtuje. Ni prvič, da so igralki pripisali materinstvo. Govorice o domnevni nosečnosti je morala zanikati že leta 2016. Takrat je jezna dodala, da je takih govoric že sita. "Nisem noseča, sem sita takih vprašanj. Dojela sem, da družba ženske očitno vrednoti po tem, če so poročene in matere. Same odločamo o svojih telesih. Popolne smo tudi brez mož in otrok," je dejala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta