52-letna Jennifer Aniston bo mamica! Takšnega spola bo otrok, ki pride junija

D.Ži
14.04.2021 09:39
Zvezdnica romantičnih komedij in kultne serije Prijatelji bo posvojila deklico iz mehiške sirotišnice, ki ji že dolgo pomaga.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Jennifer Aniston je minuli teden, ko se je na snemanju posebnega novega dela kultne serije Prijatelji spet zbrala legendarna ekipa, naznanila, da bo posvojila deklico iz mehiške sirotišnice Casa Hogar Sion, ki ji pomaga že vrsto let. Postopek posvojitve naj bi bil zaključen v juniju, piše Mirror. 

"Jen je menila, da je ponovno srečanje ekipe Prijateljev dober trenutek za takšno novico. Njene kolegice so za to sicer že vedele, saj so redno v stikih, tokrat pa je to želela povedati še moškim soigralcem, ki jih zaradi delovnih obveznosti redko videva," pravi vir iz igralkine bližine.

Ekipa je bila nad novico navdušena in takoj so jo zasuli s starševskimi nasveti. Courteney Cox, ena njenih največjih zaupnic, bo pred prihodom dekletca pripravila zabavo. Jennifer Aniston je bila poročena dvakrat. Leta 2000 je večno zvestobo obljubila Bradu Pittu, kasneje pa se je poročila z Justinom Therouxom

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta