Več kot prijatelja: Kaj sta počela Jennifer in David med sumljivim obiskom pri njej doma?

11.08.2021 14:40
Iskrica med zvezdnikoma še vedno tli in zdi se, da se bo počasi povsem razplamtela v eno najlepših hollywoodskih zvez.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Potem ko se je pred tedni spet zbrala ekipa legendarne zabavne serije Prijatelji, sta David Schwimmer (Ross) in Jennifer Aniston (Rachel) priznala, da so se močna čustva med njima razvila tudi izven studia. Kar je v hipu sprožilo govorice, da sta se igralca močno zbližala tudi v resničnem življenju. 

Profimedia

Vir, ki zvezdnika dobro pozna, je za magazin Closer dejal, da po novem skupaj preživljata veliko časa, saj naj bi ugotovila, da je kemija med njima zelo močna. Veliko naj bi razmišljala o preteklosti in ugotavljala, da sta si še vedno zelo naklonjena. Začela sta si dopisovati, David pa je Jennifer obiskal tudi z letalom. "Dolgo sta se družila v njenem domu, kjer mu je skuhala večerjo. Videli so ju, kako nazdravljata v enem od njenih priljubljenih vinogradov v Santa Barbari. Povsem jasno je, da med njima nekaj je," pravi neimenovani vir. 

Profimedia

Nedavno sta skupaj promovirala majice z motivi Prijatejev in mnogim se je zdelo, da se med seboj spogledujeta. Da sta med snemanjem izvirne serije bila zaljubljena drug v drugega, sta priznala že davno. "V prvi sezoni sem bil zaljubljen v Jen in v nekem trenutku sva dojela, da oba čutiva tako. A bila sva kot ladji, ki plujeta ena mimo druge. Eden od naju je bil v zvezi in te meje nikoli nisva prestopila," je David dejal v intervjuju. Po govoricah, da se je romantika med njima tokrat razcvetela na polno, se zvezdnika še nista oglasila. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta