Nori zneski! Znano je, koliko je Matthew Perry v žep pospravil za vrnitev k Prijateljem

D.Ži
31.05.2021 09:10
V prvi sezoni so zvezdniki kultne serije služili 22 tisoč dolarjev na epizodo, ob njihovi vnovični skupni vrnitvi pred kamere je ta znesek bistveno višji.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

 
Profimedia

Glavni zvezdniki kultne serije Prijatelji so za skupno vrnitev pred kamere v žep pospravili med 2,4 in 3 milijoni dolarjev, piše Hollywood Reporter. Šest glavnih igralcev - Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer in Matthew Perry - se je vrnilo v studio, prvič v tej zasedbi po letu 2004, ko se je serija iztekla, njihova življenja pa so se tako čez noč spet znašla pod drobnogledom oboževalcev in medijev. 

Britanski Daily Star se je razpisal o bogastvu Matthewa Perryja, ki upodablja Chandlerja. Njegovo osebno premoženje ocenjujejo na okoli 120 milijonov dolarjev. Igral je v vseh 236 delih Prijateljev med letoma 1994 in 2004. Za vsako epizodo je tekom prve sezone prejel 22 tisoč dolarjev, kasneje je za vsako epizodo v žep pospravil milijon.

Profimedia

Kot piše USA Today, glavni igralci Prijateljev od avtorskih pravic, vezanih na predvajanje serije, prejmejo od 18 do 20 milijonov dolarjev letno. Perry je igral v številnih filmih, tabloidi so spremljali tudi njegovo bitko z odvisnostjo od alkohola in mamil.

Reuters

Nedavno je dal tudi zelo čudaški intervju za revijo People, med katerim je govoril nerazumljivo in večkrat zrl v prazno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta