(FOTO) Zvezdnici je čudovit dan na plaži pokvarila kazen za nepravilno parkiranje, v težavah je bojda tudi njen zakon

D.Ži
02.02.2024 11:12

Elsa Pataky si je sproščujoč dan na plaži privoščila s prijatelji, družbo iz ozadja so ji delali paparaci in mestna redarska služba.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Igralka Elsa Pataky je na plažah pogosto tarča paparacev, tako je bilo tudi tokrat v Byron Bayu, kjer si je s prijatelji privoščila popoldansko kopanje.

Listek s kaznijo je zasenčila igralkina izklesana postava. 
Profimedia

Paparaci so jo ovekovečili med plavanjem v enodelnih kopalkah, dobro voljo pa ji je nekoliko pokvarilo tisto, kar je našla ob odhodu s plaže. Ko se je približevala avtu, je namreč ugotovila, da je prejela kazen za nepravilno parkiranje. Fotografi so jo slikali med branjem osovraženega papirja, a bolj kot prometni prekršek je pozornost pritegnila njena natrenirana postava, zlasti do potankosti izklesan hrbet.  

Lepotica je s prijatelji uživala v Byron Bayu. 
Profimedia

47-letna Elsa je poročena z enim najbolj čednih moških na svetu, igralcem Chrisom Hemsworthom. Spoznala sta se leta 2010 in se čez nekaj mesecev poročila. Leta 2014 sta se iz ZDA preselila v Avstralijo, natančneje v Byron Bay, kjer vzgajata hčerko Indio Rose ter dvojčka Sasho in Tristana. Tam sta zgradila razkošno mega vilo, katere vrednost je ocenjena na 30 milijonov dolarjev in je njun sanjski dom.

Profimedia
Govorice o zakonskih težavah so že dodatno podžgale njene počitnice brez moža.  
Profimedia

Pred Chrisom je imela Elsa precej burno ljubezensko življenje. Med letoma 2004 do 2006 je bila v razmerju s francoskim igralcem Michaelom Younom, ki jo je zapustil, ko je izvedel, da ga vara. Želel jo je presenetiti za njen rojstni dan, medtem ko je v Kanadi snemala film Kače na letalu, a ko je prišel v hotel, je imel kaj videti - Elsa se je poljubljala s filmskim producentom. Izročil ji je šopek vrtnic in se takoj vrnil domov.

Elsa Pataky je nekoč slovela po zelo burnem ljubezenskem življenju.  
Profimedia

Leta 2006 je začela razmerje z Adrienom Brodyjem, leto pozneje ji je za rojstni dan kupil stanovanje v New Yorku. V tem stanovanju sta nekaj časa živela skupaj, leta 2009 pa se je njuna ljubezen končala. Zapustila naj bi ga, ker ni bila pripravljena na poroko. Leto kasneje se je sicer poročila s Chrisom. Nedavno so se pojavile govorice o težavah v raju, bojda sta se odtujila, tudi aktualne počitnice preživljata ločeno. Nič kaj dober znak. 

Uživala je morju, malo kasneje pa odkrila "presenečenje" za brisalci. 
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta