(FOTO) Jennifer Lopez je v prefinjenem rdečem spodnjem perilu vznemirila internet: "Zaslužiš si vse vrtnice tega sveta"

D.Ži
22.01.2024 12:34

Valentinovo je pred vrati, zdi se, da je val romantike pljusknil tudi v vročo latino divo, ki te dni na veliko prodaja svojo ljubezensko zgodbo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer Lopez te dni na polno prodaja svojo ljubezensko zgodbo. Nekateri slutijo, da gre Benu to na živce. 
Profimedia

Latino diva Jennifer Lopez je le malo prepustila domišljiji, ko je pozirala v čudovitem rdečem kompletu spodnjega perila znane znamke, katere obraz je. Šlo je za fotografijo, ki je nastala v okviru nove reklamne kampanje.

Ob tem je 54-letna Jennifer pokazala svoje natrenirano, čvrsto telo, rdeče perilo je lepo poudarilo njene slavne obline, ki jih milijoni občudujejo na vseh koncih sveta. Komentarji na družbenih omrežjih so več kot navdušeni. "Lepotica", "Vedno bom zaljubljen vate", "Zaslužiš si vse rdeče vrtnice tega sveta", "Boginja vesolja", "Goriš", "Nikoli se ne boš postarala", "Ben Affleck je pravi srečnež", so le nekateri od njih.

Jennifer je pred kratkim ponovno izdala pesem "Can't Get Enough", ki je na njenem novem albumu "This Is Me... Now" in je nadaljevanje pesmi "This Is Me... Then" iz leta 2002. V novi pesmi poje o svojem razmerju z Affleckom, s katerim se je pred letom in pol poročila v Las Vegasu. Ni pa to edina pesem, posvečena njenemu možu, saj je tu tudi "Dear Ben II", nadaljevanje pesmi "Dear Ben" z albuma "This Is Me... Then".

Jennifer Lopez se zaveda, da je videti vrhunsko, zato s svojimi čari rada razveseljuje oboževalce. 
Profimedia

Jennifer in Ben veljata za enega najslavnejših parov današnjega časa, a tudi enega najbolj intrigantnih, saj je njun odnos precej ognjevit, v javnosti smo videli poljube, pa tudi kak prepir med njima. Nekateri pravijo, da se njuni zvezi ne piše dobro, saj naj bi J.Lo pretiravala z javnim romantiziranjem njunega odnosa, kar naj ne bi bilo po njegovem okusu.

Zaljubljena do ušes. Najbrž tudi v promocijo njenega novega albuma.  
Profimedia

Nekateri celo menijo, da Jennifer Bena tako zelo izpostavlja samo zato, da bi njen album šel bolje v prodajo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta