(FOTO) Povezana je tudi s Slovenijo: Kdo je skrivnostna lepotica, ki jo kamere kažejo med prenosi moškega smučanja?

A.L.
27.01.2024 13:41

Nekaj časa je vodila družinsko turistično podjetje, po izbruhu pandemije pa se je odločila, da ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zvesti gledalci moškega alpskega smučanja so med spremljanjem televizijskih prenosov gotovo že opazili lepo svetlolasko, ki jo kamera pogosto pokaže. Še posebej, če je na progi hrvaški as Filip Zubčić. Mnogi so prepričani, da gre za njegovo dekle, a v resnici je postavna Hrvatica Filipova mlajša sestra.

Tamara Zubčić je bila nekoč ena najboljših smučark na svetu v mlajših kategorijah in dosegala celo boljše rezultate od brata. Pri 17 letih je morala končati kariero, saj si je hudo poškodovala ramo, kmalu pa so se pojavile tudi težave s ščitnico. Kasneje se je poskušala vrniti na bele strmine, a nikoli več ni prišla na raven, kakršno je dosegala pred poškodbo. Odločila se je, da športno kariero zamenja za študij tržnega komuniciranja. Nekaj časa je vodila tudi družinsko turistično podjetje, po izbruhu pandemije pa se je odločila, da bo pomagala bratu pri nastopih in pripravah.

"Predajanje smučanju seveda nosi svojo ceno. Marsikaj sem morala potisniti na stranski tir. Toda … Za Filipa smo v družini pripravljeni storiti vse. Dokler bo imel voljo in rezultate," je lani za Sportklub povedala Tamara Zubčić, ki je vesela tudi tesnega sodelovanja s slovensko reprezentanco: "Majhni se vedno povezujejo. Naša vez je učinkovita, saj se Filip in Žan Kranjec poznata že od malih nog."

Filip Zubčić je za Sportklub povedal, da se s Kranjcem veliko družita. "Tudi na morju. Poleg tega pa je pomembno, da po treningih ali tekmah najdeva skupne teme. Ne le o smučanju. Smučanje ni vse na svetu. Zato nam vsem skupaj zlahka uspe razbiti monotonost."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta