Zdravilni kodeks: "Več kot osemdeset let sem živela v bolečinah"

Približno 95 odstotkov ljudi živi v stresu, a se slaba polovica tega sploh ne zaveda. Predstavljamo vam zdravilni kodeks, ki odpravlja stres iz telesa, tako da pozdravi njegov izvor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zdravilni kodeks postreže s številnimi pričevanji uporabnikov, predstavljamo nekatera najbolj zanimiva.

Nezmožnost odpuščanja

Bila sem na dopustu na vzhodni obali, odšla sem brez moža. Odkar sem začela izvajati zdravilni kodeks, sem se na splošno počutila drugače, pogostokrat celo evforično. Občutila sem toliko ljubezni do vseh. Do vseh, ki sem ji obiskala, sem čutila drugače - videla sem jih v novi luči. Dlje časa sem imela težave z možem zaradi odpuščanja. Negativna čustva do njega bi lahko ocenila z deset. Dan, ko bi se morala vrniti k njemu, se je bližal, in ves čas je ta težava visela nad mano. Odločila sem se, da bom zaradi te težave preusmerila svojo pozornost. Ko sem prišla domov, sva se z možem pogovorila in moja negativna čustva so izginila! Bila sem presenečena, ker sem leta mislila, da se ne morejo spremeniti. To težavo bi sedaj lahko ocenila z nič!
Tena

Otrokov strah pred smrtjo staršev

Hči Kelsey ima deset let. Odkar pomnim, je bila vedno negotova. Vedno je potrebovala veliko pozornosti in bila je zelo nesamostojna. V zadnjih petih ali šestih mesecih je stanje postalo neznosno. Z možem sva bila na koncu z živci in nisva vedela, kaj naj narediva. Kelsey je bila dolgo obsedena s smrtjo. Imela je nočne more, ponoči ni spala, podnevi je jokala, ni mogla v šolo in nasploh se je grozno počutila, ker je mislila, da bo eden od naju z možem umrl.

Skolioza in kronične bolečine

Od sedmega leta imam skoliozo (ukrivljenost hrbtenice) in približno pet let sem nosila mavec. Še preden sem dopolnila dvajset let, sem trpela zaradi kroničnih bolečin. V preteklih letih sem poskusila s kiropraktikom, jogo, masažo, prehranskimi dopolnili, seznamu kar ni konca. Olajšanje je bilo vedno zelo kratkotrajno. Menda nikoli nisem dobro prenašala stresa in ga odpravljala, zato ga je vse okoli mene sprožilo. Počutila sem se premagano. Že ko sem prvič opravila kodo, sem začutila drastične učinke, najprej globok občutek sprostitve in miru. Vse telesne bolečine so izginile in čutila sem se precej lažjo in mirnejšo, bila sem tudi bolj osredotočena na svoje gibe, ki so bili bolj usklajeni. Dolgih 30 let sem imela te bolečine, zdaj pa sem osvobojena.
Zdravilni kodeks izvajam približno dva meseca in pol. Pljuča postajajo vedno bolj čista, razstrupljam se in hrbtenica postaja bolj ravna. Nekatere kosti, ki so se zarasle zaradi stresa, ki ga je povzročila skolioza, se sedaj sproščajo. Ogromne spremembe! Delala sem samo tri dni na teden, ker več nisem zmogla, potem pa sem potrebovala tri dni, da sem si opomogla. Zdaj pridem domov po treh dnevih dela in se počutim odlično. Pripravljena sem uživati življenje in zdi se, da se precej drugače spopadam s stresom. Hvala za čudovito tehniko samozdravljenja, dr. Loyd, in hvala, da ste jo delili z vsemi.
Katherine

Povrnitev telesnih funkcij leta po operaciji

Z možem skupaj izvajava zdravilni kodeks približno tri mesece. Opažava, da se ne le počutiva na splošno bolje, temveč sva tudi srečnejša, bolj odprta in samozavestnejša, kot sva bila. Čeprav sva poročena že petnajst let, se še vedno lahko naučiva česa novega drug o drugem in skupaj počneva ogromno stvari. Mož se je boril z rakom pred približno štirimi leti. Moral je prestati zahtevnejšo operacijo leve strani obraza in pretrpeti obsevanje. Izgubil je občutek v obrazu, ni mogel tvoriti sline in izgubil je precejšen del sposobnosti okušanja. Vse to se sedaj izboljšuje. Na prizadeti strani glave spet čuti in okuša stvari, ki jih ni mogel že več let. Občutek suhih ust izginja. Prisežem, da mu poganjajo lase na vrhu plešaste glave! Zdravniki so nama rekli, da se mu je stanje popravilo, kolikor se je lahko. Vendar mu gre s kodami še na bolje. Res sva navdušena zaradi tega. Zelo sva blagoslovljena.
Marilyn

Učila

Čustvena in vedenjska ozdravitev

Vedel sem, da se zdravilne kode na začetku uporabljajo za čustvene težave, ki jih lahko odkriješ, ko poskušaš odpraviti telesne. Kodeks sem kupil, da bi ga uporabil na svoji telesni težavi. Kako ironično – čim marljivejše sem kode izvajal za telesno težavo, temveč čustvenega zdravljenja sem izkusil. Bil sem deležen odličnega svetovanja in udeležil sem se skupin za samopomoč v dvanajstih korakih. Čeprav vem, da so mi te metode precej pomagale, je zdravilni kodeks zdravo vedenje spremenil iz zavestnega miselnega procesa v samodejno vedenje. To je povsem nova raven svobode in za to sem zelo hvaležen.
Jamie

Nespečnost

Dovolite, da vam povem, kako zadovoljna sem s kodeksom. Skoraj nemudoma se mi je spremenil vzorec spanja. Že skoraj vse življenje imam ponavljajoče se težave z nespečnostjo, zdaj pa spim bolje in trdneje, kot sem kdaj prej. Vztrajno izvajam kode in verjamem, da bodo pozdravile tudi druge težave, ki jih imam.
Helle

Hude bolečine obraza

Več kot osemdeset let sem živela v bolečinah, ki jih je povzročala bolezen, imenovana nevralgija trigeminusa. To so hude bolečine obraza, ki jih sprožijo prehranjevanje, govorjenje, umivanje zob, dotikanje … ali samo rahla sapica, ki ti zapiha v lice. Včasih sem ležala povsem pri miru in nenadoma začutila ponavljajočo se ostro bolečino v obrazu, kot bi me rezali. Celo ko me ni bolelo, sem neprestano živela v strahu, kdaj me bo bolečina spet napadla, občutila sem jo, kot bi vame udarjale strele.
Po samo dveh tednih uporabe zdravilnega kodeksa sem začutila, da postaja bolečina blažja in manj pogosta. Po tretjem tednu sem preživela dan in pol povsem brez bolečin, potem pa so se bolečine pojavljale vedno redkeje in bile so vedno blažje. Minila sta dva meseca, odkar sem začela uporabljati kodeks. Z največjim veseljem celemu svetu povem, da sem bila prejšnji teden povsem brez bolečin. To je sijajno!!! Izvajanje kodeksa bom nadaljevala vsak dan do konca življenja! Hvala vsem!
Sarah

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta