Priložnosti so

Bojan Tomažič Bojan Tomažič
25.08.2019 04:59

Zora prihaja samo, če ste budni. Lepot sveta, ki vas obdaja, ne vidite, če spite. Naj vaše gibanje ne bo le premikanje od stola pri računalniku do fotelja pred televizorjem in do ležalnika na plaži. Zmigajte se. Dajte telesu priložnost, da vam pokaže, kaj zmore. Posvetite pozornost žvrgolenju ptic, barvi trave, vonju in drugim čudežem, ki vas obdajajo. Bodite tu. Gibljite se in začutite Naravo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Natalija Jurše

Tako nas Adrian Kezele spodbuja k delovanju, gibanju. Saj ni treba kar poleteti, pravi, da ne smemo hiteti, da naj postojimo za trenutek, vdihnemo, občutimo, kdo smo, izdihnemo, pred startom ne razmišljamo preveč, še enkrat vdihnemo, sprejmemo, izdihnemo. Potem krenemo. Počasi. Naše telo lahko postane izvir številnih zadovoljstev in še eno sredstvo, ki bo pospešilo vašo pot k čarovniji, piše.
Prav neverjetno je, da ljudje spregledajo neposredno zvezo med modrostjo in srečo, opozori. Namesto zanesljive poti, ki jih pelje do ene in do druge, izbirajo negotovo, po kateri zaidejo. "Rezultat iskanja sreče ni predvidljiv, morda bomo uspeli, morda ne, vendar je potreba po biti srečen vgrajena v naš obstoj. Smo, torej želimo biti srečni. Rezultat iskanja modrosti je povsem predvidljiv, če se podamo v to smer, bomo zagotovo uspeli, sreča je neizbežna posledica tega."
Za večino ljudi je biti normalen, in ne čuden, črna ovca ali tujec v tuji deželi, stvar mentalne stabilnosti. Ljudje smo družabna bitja, člani črede. Naše preživetje je odvisno od sodelovanja z drugimi in sodelovanje je odvisno od tega, ali se vklopimo v skupnost ali ne.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta