horoskop

01.10.2023 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Vrnitev določene osebe v vaše življenje bo prinesla pozitiven vetrič v vaše dojemanje sveta. S številnimi zgodbami vam bo ta oseba odprla nova obzorja in naslikala svet, kakršnega še ne poznate. Naenkrat boste veseli, da vam gre tako dobro.

Počutili se boste povezani z naravo in okoljem. Harmonija z zunanjim okoljem vas bo naredila nekoliko sanjave in idealistične, toda v svojem mehurčku boste nepopisno srečni. To pa je konec koncev tudi vse, kar šteje.

Čaka vas prijetna novica. Čeprav ne bo prinesla nobene dramatične spremembe, se boste vseeno počutili dobro ob vedenju, da nekdo misli na vas. Samote in pozabe se namreč bojite najbolj na svetu, zato poskušate vedno ostati prisotni in vidni.

Ko razmišljate o denarju, vas vedno začnejo grabiti krči in postane vam slabo. Občutek nevarnosti, ki se bliža, vas spravlja v rahlo paniko in najraje bi si poiskali še kakšno dodatno službo, da zaslužite za hude čase. Vaši najbližji revščine res ne bodo trpeli.

Ko se v svojem življenju počutite že tako domače, da lahko predvidite vsako uro v dnevu, postanete nervozni. Takrat začnete sanjariti o drugačnih, boljših dnevih. Slika lahko postane veliko svetlejša, če spremenite samo eno majhno stvar, ki vas moti.

S pretirano prizemljenostjo in z zanikanjem sanj se varujete pred lastnimi strahovi. Ker vam nekoč ni uspelo, se bojite poskusiti znova, da ne bi bili znova prizadeti in osramočeni. Toda brez tveganja tudi sreče ni in prav sreče vam trenutno res manjka.

Delo se vam bo zdelo zamudno in na trenutke celo nepotrebno. Toda nič na tem svetu ne obstaja brez razloga in tudi vaše muke bodo manjše, če v početju najdete smisel, zaradi katerega ste sploh začeli, in vas bo vodil do uspešnega zaključka.

Strast vam je blizu in v tej zvezi je vsekakor ne bo manjkalo. Toda vseeno si želite nekaj več in občutek imate, da vam druga polovica tega ne bo mogla dati. Poskusite s pogovorom, nato pa se odločite. Morda je bolje odkorakati prej kot prepozno.

Rekli ste si, da v velike ljubezni ne boste več verjeli. To preprosto ni za vas, ker na koncu vedno ostanete sami z zlomljenim srcem. Toda spet vas je zadelo, in čeprav se poskušate upirati, že zdaj veste, da se ne boste mogli upreti lovkam ljubezni.

Popustite vendar malo vajeti! Ne morete nadzorovati vseh in vsega okoli sebe. S tem dušite ljudi okoli sebe, ki vas imajo radi in vam želijo le najboljše. Nekaj časa bodo trpeli vaše ljubosumje, toda nekoč bo počilo. Naj vas ne bo vsega tako strah.

Priprave tečejo in počasi postaja vse bolj jasno, kam se zadeva usmerja. Zlivate se v veliko reko dogodkov, ki bo prinesla tudi nekaj pomembnih novih spoznanj. To je poglavje v vašem življenju, ko boste lahko pokazali vse, kar znate.

Začutili boste, da v svojem življenju potrebujete nove ljudi, ki bodo z vami delili svoje izkušnje in obogatili vaš svet. Bežno srečanje bo postalo veliko več kot to, če boste tej spontani odločitvi sledili vse do konca in ohranili svoj pogum.

 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta