horoskop

11.06.2023 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tisti, ki ste v majavem partnerskem razmerju, se boste pripravljeni preveč žrtvovati za to, da bi vama uspelo. Vaše razdajanje bo povzročilo neuravnoteženost v odnosu, kar bo motilo tudi vašega partnerja, ki se bo slej ali prej začel glasno pritoževati.

Svoje misli boste skušali spraviti v red, vprašanje pa je, kako vam bo to uspelo. Vaši najbližji vam ne bodo dali miru in kljub upiranju vas bodo potegnili v svoj veseli, brezskrbni ritem. Misel na skorajšnjo družbo s prijatelji vas bo spravila v slabo voljo.

Na dan bo prišla vaša ambicioznost, kar bo morda presenetilo marsikaterega kolega. Bodite odločni in vztrajni, še posebej, če študirate. Novi projekti vam lahko prinesejo izredno dobre rezultate. Pridobili boste zelo veliko novih službenih izkušenj.

Če ste samski, boste izredno nemirni in iskali boste vse prej kot resno zvezo. Čeprav morda mislite, da se boste lahko ob prvi osebi umirili, jo boste v tem tednu zaman iskali. Največ možnosti za romantično ljubezen boste imeli v začetku prihodnjega meseca.

Prišel je čas, ko boste morali izpolniti svojo obljubo, ki ste jo dali že pred časom. Ker boste od tega imeli tudi sami nekaj koristi, bo veselje večstransko. Nekdo, od kogar sploh ne pričakujete, vas bo ob koncu tedna presenetil. Ohranite uravnoteženost.

Nagnjeni boste k pretiranemu posojanju denarja, kar bi se vam lahko maščevalo predvsem jeseni. Ne verjemite praznim obljubam, temveč poskušajte biti bolj strogi in odločni. Ker imate dobro intuicijo, veste, komu lahko zaupate.

V sebi boste odkrili nove občutke ljubezni. Računajte na to, da se lahko tudi ustrašite in za nekaj časa poniknete. A zavest, da je to tisto pravo in da ne morete ubežati, vas bo pripeljala do cilja. Pri financah bodite pazljivi, saj niste v najboljšem obdobju za večje nakupe.

Odločili se boste za velik korak na čustvenem področju in v odnosu s partnerjem stopili stopnico višje. Malo se boste predali sanjarjenju. V svoje razmišljanje boste pritegnili svoje najbližje. Ideje se bodo križale, a ne toliko, da bi odstopile od dejstev.

Obeta se vam nepričakovano srečanje, ki ga boste zelo veseli. Uživali boste v prijetni družbi, ob sproščenem klepetu, na katerega ste tako dolgo čakali. Na delovnem mestu boste dokaj uspešni. Poslovno v kratkem pričakujte zelo dobre spremembe. Na čustvenem področju boste še kar nekaj časa nemirni.

Pred vami je obdobje poslovnih potez. Pri tem bodite skrajno previdni. Pa naj bodo to razgovori ali pa uradni dokumenti. Če boste premišljevali o večjem nakupu, je bolje, da še malo počakate, saj se vam bodo kasneje odprle precej boljše možnosti.

V ljubezenskih in partnerskih odnosih bo vse v znamenju sreče, če boste le pripravljeni sprejeti razumne in preudarne rešitve. Nekaj več pozornosti boste posvetili denarju in si omislili še kakšen dodaten zaslužek. Tudi z nadrejenimi boste imeli boljše stike.

 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta