(FOTO) Vse najboljše! Jennifer Aniston praznovala rojstni dan in sledilce osupnila v pomanjkljivi opravi

A.L.
13.02.2021 10:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška filmska in televizijska zvezdnica Jennifer Aniston je pred dnevi praznovala 52. rojstni dan. Igralka, ki je zaslovela z vlogo v seriji Prijatelji, je pred dvema letoma v velikem intervjuju ob praznovanju abrahama povedala, da so petdeseta leta tista, ko se začenja posameznik ljubiti zaradi tega, kar je postal. Opomnila je, da staranju ne izkazujemo zadostnega spoštovanja. "Na staranje gledamo kot na nekaj negativnega, kljub temu, da se prav vsaka oseba na tem planetu stara," je menila in poudarila, da bi bilo treba staranje slaviti.

Kot kaže, za temi besedami še vedno stoji, postavna igralka se v svoji koži počuti odlično, še vedno pa velja tudi za eno najlepših žensk v Hollywoodu. 

Njene oboževalce je tokrat navdušila fotografija, ki jo je objavil njen frizer Christ McMillian. Ne njej Anistonova nosi miniaturno haljo, ki odkriva njene izklesane noge in dokazuje, da je 52-letnica v vrhunski formi. "Kakšna fotografija," "zakaj je tako lepa" in "prelepa je, to je sijajna fotografija" je bilo le nekaj od več tisoč komentarjev navdušenih sledilcev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta