Šokantni očitki na sodišču: Johnny Depp naj bi bil bivšo ženo zlorabil s steklenico

D.Ži
13.04.2022 09:50

Najbolj umazana zvezdniška ločitvena vojna stoletja dosega nove nižine. Iz zakoncev sta nastala smrtna sovražnika.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Odvetniki igralke Amber Heard trdijo, da jo je Johnny Depp  v Avstraliji leta 2015 zlorabil s steklenico. Njena odvetnica Elaine Bredehoft je poroti povedala: "Naslonil jo je na šank. Vanjo je metal steklenice. Vlekel jo je po tleh do razbitega stekla. Udaril jo je in brcal. Grozil je, da jo bo ubil, ker jo sovraži. Tepel jo je, potem pa je vanjo na silo prodrl s steklenico."

epa

Depp, ki toži svojo bivšo ženo zaradi obrekovanja in zahteva 100 milijonov dolarjev, je ob obtožbah le zmajal z glavo. Njegov tiskovni predstavnik je vse odločno zanikal.

"Te fiktivne obtožbe niso bile izrečene na začetku Amberinih obtožb leta 2016 in so se priročno pojavile šele leta pozneje, ko je bila tožena zaradi obrekovanja, ker je trdila, da je bila žrtev spolnega nasilja. Ta obtožba je prišla šele po tem in sledi vzorcu njenih dodelanih lažnih trditev, ki so se skozi čas spreminjale in razvijale zaradi senzacionalizma v hollywoodskem slogu, ki ga Amber obvlada," pravi igralčev piarovec

Reuters

Deppovi odvetniki so povedali, da se je "problematična" Amber zelo trudila spet na svojo stran pridobiti slavnega igralca, preden je popolnoma obrnila zgodbo in ga začela javno poniževati.

Deppova odvetnica Camille Vasquez je v uvodni besedi na sodišču dejala: "Gospodična Heard je zelo problematična oseba, ki manipulira z ljudmi okoli sebe."

Reuters

Vasquez je opisala, kako sta se Depp in Heardova spoznala leta 2009 na snemanju filma The Rum Diary. "Lovila ga je in zapeljevala. Zelo se je trudila, da bi ga osvojila z igranjem zaljubljenega dekleta in uspelo ji je, on se je vanjo zaljubil do ušes," je povedala odvetnica. "Zatekla se je k fizičnemu nasilju, metala stvari vanj, ga udarila, mu govorila, da je strahopetec, da ni dovolj moški, ker se noče kregati z njo."

epa

Igralkina ekipa pripoveduje drugačno zgodbo. Odvetnica Elaine Charlson Bredehoft je poroti povedala, da je Depp poln besa in da je "kot demon". "Na Amber je gledal kot na svojo mamo in sestro, ki ju sovraži," je dejala in dodala, da so njegovo jezo podžigali alkohol in mamila. Po drugi strani Vasquez poudarja, da so prijatelji opozorili Deppa na Amberino naravo in da je sčasoma pokazala svoj pravi obraz. 

Profimedia

"Ko sta potovala skupaj, je njegova ekipa vedno rezervirala dodatno sobo, tako da je imel kje biti, ko jo je preplavil bes," trdi njegov odvetnik in dodaja, da je zakonska svetovalka Heardovo opisala kot nasilnico v razmerju.

Profimedia

"Bila je jezna ob misli, da jo bo Depp zapustil. Poniževala ga je, in ko je poskušal oditi, je postala nasilna, tako nasilna, da je vanj vrgla steklenico, ki ga je zadela v roko, se razbila in odrezala konico enega njegovih prstov. Gospodična Heard se zdaj predstavlja kot članica gibanja MeToo in trdi, da bi rada denar podarila otroški bolnišnici v Los Angelesu. Ničesar še ni darovala," trdi odvetnik.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta