(FOTO) Lepa hči slavnega igralskega para se je v novem filmu razgalila do konca

D.Ži
06.01.2022 08:00

Lily-Rose Depp v novem filmu Wolf igra žensko, ki si domišlja, da je divja mačka. Posnela je tudi nekaj prizorov, v katerih je popolnoma gola.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hčerka nekdanjega igralskega para Johnnyja Deppa in Vanesse Paradis, 22-letna Lily-Rose Depp, je šla po stopinjah svojih staršev in trenutno snema film Wolf, v katerem je pokazala, da se je pripravljena za dobro vlogo tudi sleči.

V filmu igra žensko, ki si domišlja, da je divja mačka. Posnela je tudi več prizorov, v katerih je popolnoma gola. Prvi utrinki s snemanja so v javnost že pricurljali. 

Profimedia

Lily, ki jo zaradi videza nenehno primerjajo z njeno lepo mamo, z goloto nima prav velikih težav, tudi paparaci so jo že večkrat ujeli brez spodnjega perila, pozornost rada vzbuja tudi s provokativnimi opravami na rdečih preprogah družabnih dogodkov.

Mlada igralka je od konca lanskega leta v zvezi s francoskim reperjem Yasseinom Steinom, prej je bila zaljubljena v Timotheeja Chalameta.

Njena starša Johnny in Vanessa nista bila poročena, po razpadu zveze pa sta v zadnjih mesecih javno oprala kar nekaj umazanega perila. Lily-Rose ima tudi 19-letnega brata Jacka

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta