(VIDEO) Johnny Depp v Beogradu spravil oboževalko v jok: "Kje je? Naj pride"

20.10.2021 13:15
Oboževalci so Johnnyja Deppa pozdravili v središču Beograda, njegovo srečanje z eno od oboževalk pa je pritegnilo prav posebej veliko pozornosti.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Hollywoodski zvezdnik Johnny Depp te dni gostuje v srbski prestolnici in tam priteguje veliko pozornosti javnosti. Je dobro razpoložen in veliko časa posveča oboževalcem. Ko je Depp prišel pred eno od beograjskih restavracij, je k njemu pristopila ženska in ga prosila za avtogram za svojo hčer. "Prosim, za mojo hčerko, ki je tukaj. Joče," je dejala igralcu, poroča Blic.

Reuters

"Kje je? Naj pride," je rekel Depp, nakar se mu je vidno vzhičeno dekle približalo. Igralec je vprašal, kako ji je ime, odvrnila je, da je Nina, in od sreče začela še bolj jokati. Velikodušni Depp se je fotografiral z dekletom, ji dal avtogram in jo objel. Deklica joka zaradi navdušenja ni mogla ukrotiti, pomiriti jo je poskušala tudi mama.

Posnetek njegovega srečanja z Nino si oglejte TUKAJ. 

Depp si je nato z oboževalko izmenjal še nekaj besed, nato pa pozdravil še ostale zbrane in se odpravil na večerjo. V Beogradu se je igralec med drugim srečal tudi s predsednikom Vučićem

Reuters
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta