(FOTO) Znana Mariborčanka objavila fotografijo v kopalkah in osupnila s spremembo. Za sledilce ima pomembno sporočilo ...

Asja Lednik
28.08.2021 04:44
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tanja Kocman je ženska presenečenj. Pred kratkim je sledilce na Instagramu presenetila s spremembo frizure. Iz rjavolaske se je prelevila v blondinko, z nenadno spremembo pa poskrbela za navdušenje med oboževalci.

Zdaj je navdušila še s fotografijo v kopalkah in dolgim zapisom s pomembnim sporočilom, ki ga je pustila spodaj. "Zanimivo je, da sem na krajih, kjer sem se nekoč počutila najmanj samozavestno, zdaj najbolj svobodna. Slike v kopalkah so nekoč v moji zbirki obstajale samo v otroškem fotoalbumu. Po navadi pijem na njih breskov ledeni čaj (iz piksne), se pačim in zgledam srečno. Ker morje je za mene vedno bilo odmor od življenja. In tudi, če smo se po poti do tja dvajsetkrat skregali, ker ati ni hotel vprašat za smer in ker je mami na sovoznikovem zicu bila tako živčna, da jo je ati poslal nazaj sedet. In tudi, če se je v eno vrtela moja kaseta, na kateri je bil najljubši hit Jojo Action. In tudi, če je crknila klima, če je bila gužva na meji, če sem vse sendviče pojedla že do Trojan … sem ljubila te naše dopuste. Ker se nisem obremenjevala z ničemer, še najmanj pa s sabo," je zapisala.

In zaključila: "In ta občutek se z leti vrne. Obljubim. Nehaš se skrivati in mrcvariti, ker so ti trije nepomembni osebki nekoč rekli, da si nekaj preveč ali nekje premalo. In na svet nehaš gledati kot na bazen poln zavrnitev, temveč ga začneš dojemati kot morje polno priložnosti."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta