(VIDEO) To je najbolj seksi ženska na svetu. Prvič v zgodovini gre za temnopolto lepotico

D.Ži
10.06.2021 09:17
Teyana Taylor piše zgodovino in premika meje. Zaposlena mamica dveh otrok je premagala sto drugih slavnih žensk in osvojila laskav naziv.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Teyana Taylor v zadnjem času precej eksperimentira z barvo las. 
Profimedia

Toliko lepih žensk je na svetu, da se zdi skoraj neverjetno, da so šele letos prvič za najbolj seksi razglasili lepotico, ki je temnopolta. Zmagovalka izbora, ki je potekal pod okriljem revije Maxim, je postala čedna pevka, podjetnica, igralka in režiserka Teyana Taylor. Njen seksapil je bil močnejših od stotih kandidatk. Pri Maximu so tako ponosno razglasili, da v njihovem izboru prvič slavi temnopolta ženska.  

Taylorjeva zmage ni pričakovala, zato je ob svoji fotografiji na naslovnici bila povsem iz sebe. Mamica petletne deklice z imenom Iman Tayla in devetmesečne Rue Rose pravi, da se sama sebi ne zdi prav nič seksi, saj zaradi natrpanega urnika, s katerim poskuša enakovredno peljati kariero in materinstvo, nima prav veliko časa za urejanje, v glavnem je oblečena zelo sproščeno, domače, obraz pa skriva za sončnimi očali. 

Gre za ženo Imana Shumperta, zvezdnika lige NBA. Celo na fotografiranje za Maxim je prišla kot povsem običajna zaposlena mamica - v trenirki, vojaški jakni in kapi. S pričesko se prav zelo ni ukvarjala, saj je nameravala nositi lasuljo.

Če je pričakovala dramatično stilsko preobrazbo, do te ni prišlo, saj jo je fotograf želel ovekovečiti čim bolj pristno, naravno in življenjsko. Prav ta neizumetničena lepota naj bi po njegovem mnenju bila tisto, kar jo dela tako seksi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta