(VIDEO) Natalija Verboten posnela spot in ljudje jočejo. Ko boste videli, kdo je v njem, bo vse jasno

27.08.2021 11:00
V več kot 27 letih, kar je aktivna na slovenski glasbeni sceni, naša priljubljena pevka ni posnela spota, ki bi bil tako zelo oseben.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Natalija Verboten (foto: Osebni Arhiv)
Osebni Arhiv

Kot kaže, se je Nataliji Verboten posrečila skladba, ki je na dobri poti, da postane uspešnica, saj si jo je v samo enem dnevu ogledalo več kot 15.00 ljudi. Povezala se je z Raayem in Marjetko Vovk, posnela pa tudi spot, ki je prav poseben, predvsem pa zelo oseben. Z idejo večne ljubezni se Natalija ukvarja v skladbi Me še ljubiš in se sprašuje, ali se ljubezen skozi dolga leta zakona spremeni. "Me še ljubiš kot takrat, ko bila sva si na novo? Me še vidiš kot takrat, lepo, nežno, samo tvojo?" je eden od verzov. 

Besedilo je napisala Marjetka, glasbo in produkcijo pa je prevzel Raay, kar je na slovenski sceni običajno recept za uspešnico. Kot so nam zaupali, gre za njihovo prvo glasbeno sodelovanje, a vsekakor ne zadnje.

"Ideja o sodelovanju vsekakor ni nova. O tem je tekla beseda že več let, a čakali smo na tisti pravi trenutek … na pravo idejo, pravo pesem. Končno smo jo našli," pravi Raay, ki je poleg glasbe z ekipo poskrbel tudi za spremljajoč videospot.

Natalija Verboten z očetom Milanom in njegovo dolgoletno partnerko Zlatko Šemrov.
Osebni Arhiv

V spotu spremljamo zgodbo zaljubljenega starejšega para, ki se spominja svojih začetkov iz rane mladosti. "Marsikomu, ki sem jim ga pokazala, so pritekle solze ob ogledu in poslušanju ... To se mi doslej še ni zgodilo" je povedala Natalija. Spot je poseben tudi zato, ker v njem nastopajo tudi njeni družinski člani.

"Tokrat je prvič, da v kateremkoli od mojih videospotov, v vseh 27 letih, kar sem aktivna na slovenski glasbeni sceni, nastopajo tudi člani moje družine. Starejši par igrata moj oče Milan Verboten s partnerko Zlatko Šemrov, mlajši par pa moj 6-letni sin Oskar, s statistko Eleno, ki je bila domačinka, kjer smo snemali: v tem videospotu smo nastopile torej 3 generacije," pravi Natalija.

Spot je ekipa Neo Visuals posnela na posestvu Ville Arkaim, katere ime v ruščini pomeni 'mesto moči', v idilični istrski vasici Filipana, ki  je vse tudi povsem prevzela. Posestvo z bazenom in parkom se razprostira na kar 24.000 kvadratnih metrov, vila je urejena po načelih fengšuja in Natalija verjame, da se ta dobra energija čuti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta