(FOTO) Kaj se je zgodilo? Tanja Kocman vsa objokana: "Ste samo človek, ki se zlomi"

D.Ži
26.04.2021 10:59
Naša priljubljena komičarka in radijska je očitno doživela trenutek, ko se je vsega zdelo preveč. Kdo je ne bi razumel.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Človek jo preprosto mora imeti rad. Tanja Kocman, naša priljubljena komičarka in radijska moderatorka, ki jo trenutno lahko poslušamo v jutranjem programu radia Net FM, kjer ji družbo dela sovoditelj Primož Ademovič, je ženska neposrednosti in iskrenosti. Takšne so tudi njene kolumne in spletni zapisi, v katerih vselej piše brez filtra. V njenih vrsticah se ni težko najti, tudi zato, ker Tanja z njimi sporoča, da smo vsi samo ljudje. Običajno nasmejana radijka je te dni svoje sledilce presenetila z objavo fotografije, na kateri njen obraz oblivajo solze.

Kot kaže, se je teža zadnjih mesecev nabrala tudi na njenih ramenih. "Ta trenutek delim z vami, ker ... vsi se kdaj počutimo za en drek. Zaradi večjih ali manjših tragedij v našem življenju. Vsi. In na tem ni nič obupanega, patetičnega, nič, kar bi kričalo po tem, da ste kjerkoli manj močni. Ste samo človek, ki se zlomi, dvomi, išče. Ki izgubi nekaj ali idejo o nečem," je ob objokani fotografiji napisala Tanja. In dodala: "Moj nasvet? Jočite. Kričite. Predihajte. Vmes pa se opomnite, da se vaše življenje ne konča z ničemer in z nikomer - razen z vami." Držimo pesti, da bodo dnevi kmalu spet bolj sončni, lažji in manj solzavi, ne zgolj za Tanjo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta