(FOTO) Teden v svetu slavnih: Anistonova (še) ne bo mamica, je pa očka postal zvezdnik iz filma Sam doma

Denis Živčec Denis Živčec
18.04.2021 04:00
Bila je naravnost čudovita novica, ki je razveselila milijone oboževalcev hollywoodske zvezdnice Jennifer Aniston. Iz ZDA je po spletu zakrožila informacija, da je igralka med snemanjem novega dela kultne serije Prijatelji soigralcem razkrila, da bo junija posvojila deklico iz mehiške sirotišnice, ki ji že dolgo finančno pomaga. Bilo bi neskončno ganljivo, če vse skupaj ne bi bilo laž.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer Aniston so leta 2016 razglasili za nosečo. Bila je ogorčena. Foto: Reuters
Reuters

Medtem se je oglasil Jenniferin tiskovni predstavnik in sporočil, da ne gre za resnične informacije in da Jennifer posvojitve ne načrtuje. Ni prvič, da so igralki pripisali materinstvo. Govorice o domnevni nosečnosti je morala zanikati že leta 2016. Takrat je jezna dodala, da je takih govoric že sita. "Nisem noseča, sem pa sita takih vprašanj. Dojela sem, da družba ženske očitno vrednoti po tem, če so poročene in matere. Same odločamo o svojih telesih. Popolne smo tudi brez mož in otrok," je dejala.

Sicer pa se je ta teden vse vrtelo okoli priprav na pogreb britanskega princa Filipa in mnoge je presenetilo, da v Veliko Britanijo ni pripotovala vojvodinja Meghan. Uradna razlaga se glasi, da na letalo ni sedla zaradi nosečnosti, neuradno pa je slišati, da se je želela izogniti pretirani pozornosti, ki bi ji jo ob prihodu na pogreb skoraj zagotovo namenili mediji. Poglejmo, kako so teden preživeli še drugi slavni. Pssst, Madonna si je kupila novo hiško.

To je sanjska vila, ki jo je za 19 milijonov dolarjev od kolega The Weeknda kupila Madonna. Ceno mu je zbila za kar šest milijonov. Foto: Profimedia
Profimedia
Legendarna seksbomba iz osemdesetih Samantha Fox je v četrtek praznovala 55. rojstni dan. Foto: Profimedia
Profimedia
Tako ljubko s svojim kužkom karantenski čas preživlja Kaia Gerber, noro lepa hči supermanekenke Cindy Crawford. Foto: Profimedia
Profimedia
Saj ni res, pa je, Macaulay Culkin, legendarni Kevin iz filma Sam doma, je pri štiridesetih prvič postal očka. Sinu je dal ime Dakota.
Profimedia
Mlada Indijka Nilanshi Patel, ki svojih več kot dva metra dolgih las ni ostrigla kar 12 let, si je omislila paž. Foto: Profimedia
Profimedia
Vse najboljše! Alessandra Ambrosio, ena najlepših manekenk na svetu, je dopolnila 40 let. Foto: Profimedia
Profimedia

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta