(FOTO) Pomanjkljivo oblečeno zvezdnico skoraj nagnali z letala, zdaj je oblekla še nekaj bolj predrznega

D.Ži
21.01.2022 06:00

Malo je manjkalo pa bi zelo poletno oblečena lepotica ostala na letališču. Zdaj se o neprijetnem incidentu šali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Olivia Culpo se je duhovito odzvala na svoj nedavni incident z letalsko družbo American Airlines, kjer so ji rekli, naj se preobleče, ali pa jo bodo odstranili s seznama potnikov. Objavila je nekaj novih provokativnih fotografij.  

Prejšnji teden je nekdanji miss Universe, ki je bila na potovanju oblečena v kratke hlače, črno majico s kratkimi rokavi in ​​dolgo črno jopico, uslužbenka letalske družbe naročila, naj se pred letom v mehiški Cabo San Lucas malce zakrije.

Njena sestra Aurora je incident podrobno opisala na Instagramu, kjer je pojasnila, da se ji je zdela njena obleka "ljubka" in "primerna", a da je njeno sestro k sebi poklicala uslužbenka in jo opozorila, da mora obleči bluzo, če se želi vkrcati na letalo.  

"Povejte mi, ali to ni zajeb***?" je takrat dejala Aurora. Olivia je medtem na svojem Instagramu objavila novo fotografijo in pripisala: "O, ne, zmedena sem. Je to neprimerno/žaljivo? Prepustite Aurori, da naredi dramo. Skrijte me".

Objavila je še tri fotografije in jim pripisala: "Bodite previdni pri uporabi omaric, saj so se predmeti med letom morda premaknili." Njenim sledilcem se vse skupaj zdi nadvse duhovito. Šalijo se, da za razliko od American Airlines oni njene seksi oblekice povsem odobravajo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta