(FOTO) Kendall Jenner se je zaradi "obupno vulgarne" obleke na prijateljičini poroki morala zagovarjati

D.Ži
13.01.2022 09:21

Zelo so se morali potruditi gostje, če so na veselem dogodku želeli opaziti nevesto ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

26-letna manekenka Kendall Jenner se je znašla pod plazom kritik zaradi seksi obleke, v kateri se je novembra lani pojavila na poroki svoje najboljše prijateljice Lauren Perez.

Potem ko je najprej v relativno skromni izdaji odigrala vlogo družice, se je Kendall kasneje za poročno slavje preoblekla v provokativno črno obleko s številnimi izrezi, ki so razkrili zares veliko gole kože. Njeno modno izbiro so številni označili za izrazito neprimerno, sploh glede na priložnost in celo za žaljivo do neveste. Da gre za kreacijo, ki je "naravnost obupno vulgarna", so vpili nekateri. Kritik se je nabralo toliko, da se je zvezdnica morala oglasiti.

"Prosila sem jo za odobritev," je Kendall zapisala pod fotografijami s poroke, ki jih je na svojem profilu nato objavila tudi nevesta. Tako sta želeli javnosti sporočiti, da med njima ni zamer. Nevesta je celo dodala, da je Kendall bila videti prečudovito. Sestre Kardashian-Jenner imajo že kar bogato zgodovino zgrešenih in neokusnih oblek, tudi na najprestižnejših dogodkih. Pritegovanje pozornosti je pač njihov glavni posel.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta